Laura Iivari

Personal Trainer|Fysioterapeutti

Heippa! Olen Laura Iivari kymenlaaksosta Virolahdelta. Tarjoan yrityksessäni TrainingLaura Personal Trainer ja valmennuksellisia fysioterapiapalveluita.

Koulutukset

- Ylioppilas 2016

- Hevosharrastepalveluiden tuottaja 2016

- Fysioterapeutti 2021

- Personal Trainer 2021

Löysin urheilun tuoman ilon vasta myöhempään aikuisiällä. Olen aina koulussa ollut se opiskelija, joka on vihannut koululiikuntaa, kaikkea pelaamista ja mailapelejä. Lapsena kuitenkin olin tottunut liikkumaan, sillä vietin kaiken ajan lapsena ja nuorena hevostalleilla. 

Hevosalan koulutuksen jälkeen kiinnostuin fysioterapeutin koulutuksesta. Halusin oppia syventämään tietämystäni ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Ajattelin, että minusta tulisi parempi ratsastuksenohjaaja koulutuksen ansiosta. Opiskelujen aikana innostuin kuitenkin kuntosaliharjoittelusta ja se vei mukanaan. 

2021 ilmottauduin suoraan fysioterapiakoulutuksen jälkeen PhysioTrainer koulutukseen, joka on suunnattu fysioterapeuteille personal trainer lisäkoulutukseksi. Koulutuksen aikana tiesin, että haluan olla ihmisille tukena valmentajana heidän omien tavoitteiden tukijana ja toteuttajana.

Toteutan tällä hetkellä yritystoimintaani iltapainotteisen päätyöni ohella.

Toivon, että pääsen yrittäjän urallani tuomaan ihmisille paljon onnistumisen tunteita. Haluan opettaa ja ohjata ihmisiä järkevään treenaamiseen ja fiksujen elämäntapojen äärelle. Teen työtäni suurella intohimolla ja valmennuskokonaisuudet haluan toteuttaa aina asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan.